Mikkers Techniek is gespecialiseerd in het verhelpen van mechanische schade aan uw machine. Mechanische schade kan ontstaan door de vele uren arbeid die een machine verzet. Denk bijvoorbeeld aan ingesleten of gebroken assen, gebroken gietijzer, maar ook aan kleinere beschadigingen die van grote invloed kunnen zijn op het optimaal functioneren van uw machine. Mikkers Techniek levert oplossingen op maat.

Het moment waarop uw machine stuk gaat komt dikwijls ongelegen. Afhankelijk van de waarde van de machine en de staat waarin deze verkeerd, staat u voor een lastige keuze: een nieuwe kopen of de machine nog eens grondig na laten kijken. Mikkers Techniek beoordeelt of geheel of gedeeltelijke revisie bedrijfseconomisch nog haalbaar is.

De kracht van Mikkers Techniek is dat wij samen met de klant naar de juiste oplossing voor een specifiek probleem zoeken. Wij denken graag met u mee! Heeft u een vraag, vul dan gerust het formulier op deze website in. Mikkers Techniek gaat een uitdaging niet uit de weg!

W.H. Mikkers

W.H. Mikkers
Directeur Mikkers Techniek