Onze manier van werken is gericht op het aanbieden van de juiste oplossing voor een specifiek probleem. In overleg met de klant bepalen wij welke ingrepen nodig zijn om de machine weer in perfecte staat te krijgen: van het bewerken van één enkel onderdeel tot een totale revisie.

 

Dikwijls is het niet meer optimaal functioneren van een machine te wijten aan één onderdeel dat kapot is gegaan: een gebroken as, een afgesleten tandwiel, een ingesleten lager, gescheurd gietijzer, etc. De aanschaf van een nieuwe machine is niet alleen kostbaar, maar ook zonde. Mikkers Techniek bekijkt elk onderdeel afzonderlijk en bepaalt in hoeverre beschadigde onderdelen nog gerepareerd of bewerkt kunnen worden.

Mikkers Techniek zoekt naar de beste en de goedkoopste oplossing voor uw probleem. Losse onderdelen van machines zijn vaak lastig of niet meer te verkrijgen. Bovendien zijn specifieke onderdelen dikwijls per stuk gemaakt, waardoor nabestellen kostbaar is en bovendien lang kan duren. In veel gevallen kunnen wij zelf een verslete of kapot onderdeel

met een bepaalde bewerking weer in originele staat terugbrengen. Lukt dit niet dan gaan wij voor u op zoek naar een nieuw vervangend onderdeel. Door het gebruik van onderdelen die vervaardigd zijn voor de industrie kunnen wij u een goedkoop alternatief bieden. Lagers, keerringen en afdichtingen uit de industrie zijn gemiddeld goedkoper dan originele merkonderdelen. Bovendien is de levertijd veel korter, zodat uw problemen sneller zijn opgelost.

Welk probleem u ook heeft, Mikkers Techniek gaat voor u op zoek naar de juiste oplossing. Heeft u een vraag, laat het ons weten. Vrijblijvend komen wij naar uw machine kijken om een beoordeling op maat te maken. Indien gewenst kunnen wij uw machine (max. 10 ton) ook met de vrachtwagen op komen halen. Dat scheelt u de moeite.